Ylläpidon hyvän joulun toivotukset ja kiitokset kaikille joulukalenterin lukijoille lähtevät 19. luukun hengessä. Tässä siis iloksenne se toinen videoversio Joulutaivas tähtineen biisistä! Yhtynette mielipiteeseeni siitä, että tämä ON sitä ekaa imelämpi...! Ja miksi ihmeessä videon otsikko on eesti keelt?

Tuosta selvittyänne tarjolla on kolme pientä Disney-pätkää - ylläpitäjä kun on aina ollut suuri Aku Ankka -fani.

Ensimmäinen on hulvaton kuvaus Akusta ja veljenpojista lumisodan pyörteissä (Donald's Snow Fight, 1942). Tämä pätkä on yksi suosikeistani. Se esitettiin muistaakseni lapsuudessani monena vuonna osana Samu Sirkan joulutervehdystä, mutta ilmeisesti koettiin sitten liian rankaksi ja joulun henkeen sopimattomaksi, koskapa se jossain vaiheessa vaihdettiin nykyisin nähtävään tarinaan, jossa Aku on töissä tavaratalon lahjapakkaamossa saaden tietysti aikaan akumaisen kaaoksen (The Clock Watcher, 1945). Tästä on alla hieman pidempi versio kuin Samu Sirkassa nähty.

Kolmannessa pikkuoravat riehaantuvat nähtyään joulukarkkeja ja ottavat taas kerran mittaa Akusta, ja luvassa on tuttuun tapaan pienimuotoinen sota, sananmukaisesti (Lelumaakarit, Toy Tinkers, 1949).

Kiitos kun olette pysyneet kyydissä, toivottavasti kalenterin tarjonta on ollut mieleen! Tip tap, tip tap, tipe tipe tip tap! Nyt lämmittämään glögiä ja kuuntelemaan joulurauhan julistusta Jaskan kotikaupungista!