Nina Mikkonen 12.1.2010: "Peruspalveluministeri Paula Risikko – joka on muuten niitä harvoja ministereitä, joilla on sekä hommansa että sanansa hallussa – valaisi suurta yleisöä ja sairaalahallintoa osuvasti."

Timo T.A. Mikkonen 12.1.2010: "Anna-Kaisa Saarinen valittiin, ja syystä, vuoden parhaaksi urheilijaksi."

Siis mihin ihmeeseen tämä maailma on oikein menossa, kun Myrskylässä on alettu kehua naisia, noita kaiken pahan alkuja ja juurikkaita? (Risikon kohdalla on toki huomioitava kokoomuslaisuus.) Muutoin rouvan kirjoituksessa kylvetään terveessä vainoharhaisuudessa, lääkärit ja hoitsut kun tekevät yksissä tuumin kaikkensa, jotta yksikään potilas ei poistuisi lasaretin ovesta, tai jos poistuu niin ei ainakaan täysissä ruumiin voimissa. Ja Talvisotakin on mukavasti saatu taas ujutettua mukaan, mitäpä olisi blogi ilman jokaviikkoista desanttiannosta!

Tuota Aviomiehen blogissa ohimennen mainittua hiihtäjää taas olen tähän asti luullut nimeltään Aino-Kaisaksi, mutta väärässä olen ilmeisesti ollut. Vanha treenikaveri sieltä tonnivitosen ajoilta saatiin sentään mainittua ihan oikealla nimellään, ja brittiläinen juoksijalegendakin on vissiin melkein sukua majurille. Onneksi muistettiin haukkua niin naiskoomikko kuin toimittajatkin. Muuten olisin jo ollut tilaamassa psykiatria pääkallonpaikalle.