Reilu vuosi sitten päättyi Nina Mikkosen tie Ilta-Sanomien bloggarina. Syy ei koskaan täysin selvinnyt lukijakunnalle; oliko kyse ideoiden ehtymisestä, sopimuksen päättymisestä, jatkuvasta negatiivisesta palautteesta vaiko "vähälahjaiset edessä" - gatesta? Ilta-Sanomilla oli ainakin havaittavissa jonkinlainen kiire ja paniikki.

Mikkosten seikkailuihin hurahtaneet eivät kuitenkaan ole joutuneet ihan mierolle. Perheen isäntä on edelleen jatkanut bloggarin uraansa Seiskan leivissä, ja kesällä koko porukka nähtiin töllössä Karavaanarit -ohjelmassa. Lisäksi Nina on kirjoitellut Espanjassa ilmestyvään Uusi Fuengirola -lehteen.

Mutta nyt on nettipahvien ja raakkuvien mediailmavaivaisten odotus palkittu! Nina bloggaa nyt Maikkarin Koti-osiossa. Parin ensimmäisen viikon aikana on ehditty ruotia niin WTC-iskua, kotikoulua kuin nälkäpäiväkerääjiäkin. Ja lisää on taatusti tulossa! Varatkaa nojatuoli, rahi ja pop cornit esiin ja ottakaa mukava asento - sillä koskaan ei tiedä, mikä päivänpolttama aihe on seuraavaksi Ninan tulilinjalla!

http://blogit.mtv3.fi/ninam/