Uusi tasavallan presidentti Sauli Niinistö astui virkaansa eilen. Myrskylässä kyseisen viran haltijaa - tuttavallisesti TP:ä - on muistettu vuosien varrella useasti, ja yleensä on aina ollut jotain valittamista. Alla muutamia huippuhetkiä menneisyydestä - lisää ei liene vielä ainakaan hetkeen tulossa. Alla olevasta käynee kuitenkin ilmi, että ei tämä uusikaan pressa Pilvilinnalle varmaan oikein kelpaa.
 

Timo Seiskan blogissa 29.9.2011, otteita:
RUPUSAKKI, ÄLKÄÄ VAIVAUTUKO! Tarkistin teksti-tv- uutisen uudemman kerran, kun ilmestyi tieto, että Suomessa – laman alla – kohotetaan Tasavallan presidentin palkkaa kerralla kolmanneksella. 124 000 eurosta 160 000 € vuodessa. Puhtaana käteen, yli 30 donaa lisää vuodessa! Ei paha. Viranhoitoon, toimintaan ja liikkumiseen liittyvät kulut menevät eri momentilta. 160 tonnin karkkiraha on kiva lisä kaiken muun hien ja harmin päälle!
---
– Uskon ja toivon, ettei korotusta kuitenkaan makseta taannehtivasti vuoden 2012 alusta edelliselle viranhaltijalle.
---
Jos olisin nyt kaiman asemassa, kertoisin tuleville äänestäjille, että hieman yli 10 000€/kk puhtaana käteen kyllä hänelle riittää. Esimerkiksihän tuo kelpaisi muillekin SF-Space Cowboy -ryhmän jäsenille. Presidentin virka ei ole köyhiä virantavoittelijoita varten.


Yksi suurimmista huolenaiheista Tindellä näyttää olleen se, ettei vaan Tartsalle makseta taannehtivasti enempää.  Ja hieman pedataan "kaimalla" sitä, että uusi presidentti olisikin ollut Soini. Which did not happen.

Timo Seiskan blogissa 27.9.2011, otteita:
Kaikella kunnioituksella kansanedustaja, ylioppilas Pekka Haavisto ja vähemmistövaltuutettu, oikeustieteen ylioppilas Eva Biaudet, tämä kisa ei koske teitä. Ei ainakaan toisen kierroksen osalta.
---
Arvio ja ennuste on se, että T. Soini saa joukkonsa taakseen, hän etenee toiselle kierrokselle. Soinin peruskunto voi joutua koville. Raveissa käynti ei ihan käy kuntoilusta.
---
Niinistön kannatus voi jatkossa vain laskea. Niin kävi aikaisemmalla naisehdokkaiden, första kvinnan kausillakin kerran Eeva Kuuskoskelle, Elisabeth Rehnille ja Riitta Uosukaiselle. Kaksinkertaisen voittajan, TP Tarja Halosen kahden kauden – ja erityisesti viimeisen 6.12.11 -vastaanoton jälkimaininkien jälkeen – voi olla, että äänestäjät ovat jo viisastuneet. Tätä sitten riitti tämän vuosisadan osalta.


Eipä koskenut toisen kierroksen osalta vaalit Haavistoa juu... ja Soinihan siellä kekkuloi kakkoskierroksella. Varmaan jossain toisessa ulottuvuudessa siis.

Niinistön kannatus ei käsittääkseni sanottavammin laskenut. Enkä vieläkään oikein ymmärrä, miksi Niinistön kanssa samaan hengenvetoon puhutaan naisehdokkaista. Pitääkö Tinde Salea naisena? Ja onko Niinistön kannatus Timon mielestä yhteismitallinen Halosen kannatuksen kanssa, kun Tiitaa spekuloi että äänestäjät ovat viisastuneet? Lisäksi, mistä TTAM tietää mitä tällä vuosisadalla vielä tapahtuu? Tiedä vaikka jostain toisestakin demarinaisesta tulisi vielä pressa seuraavan 88 vuoden aikana.


Timo Seiskan blogissa 25.8.2011, otteita:
Niinistö, ex-puhemies ja valtiovarainministeri on harhaillut hänkin poliittisessa menneisyydessään. Kihlautui jopa ex-kepukansanedustaja ja -ministeri Tanja os. Vienosen kanssa.


Tässä on taas joku tyhmemmiltä salattu syvempi juttu takana. En ole todellakaan mikään Niinistö- enkä Karpela-fani, mutten ymmärrä mitä tekemistä parisuhteella ja puoluekannalla on keskenään.

Timo Seiskan blogissa 8.8.2011, otteita:
Kultarannan & Mäntyniemen emäntä riehuu julkisuudessa punatornadon lailla väärän ja väärin ajattelua, siis rasismia, vastustamassa. Vaalit ovat taas jo ovella ja edellisissäkin äänestettiin - p-le - niin väärin. TP Halosen missio on romuttaa perussuomalaisten suosio ja kannatus. Hän käyttää siihen koko arvovaltaansa ja kaikkia niitä keinoja, joita Luoja hänelle soi. Kun tuo naisjuristi varttui ay-miesten keskellä, eteneminen edellytti toki muitakin keinoja kuin ns. reilua peliä. TP:n laitureina häärivät Räpylä-Erkki Tuomioja ja Toveripuhemies Eero Heinäluoma.


Timon mielestä rasismi ei ilmeisesti ole väärin, kun hän kritisoi sitä, että joku johtavassa asemassa oleva vastustaa rasismia. Olisin myös kovasti kiinnostunut tietämään, miten ilmenee se että Haloska pyrki(i) romuttamaan persujen suosion, ja millä keinoin hän olisi siihen muka edes kyennyt, kun persumieliset useimmiten inhoavat koko Halosta jo valmiiksi. Loppuosa tekstistä edustaa asiatonta vihjailua, eikä poliitikkojen typerä nimittely yleensäkään tuo suosiota kuin ääriainesten keskuudessa.

Timo Seiskan blogissa 4.7.2010, otteita:
PANEE VIHAKSI

--- Evp Seta ry:n pj:n T. Halosen 12 vuoden TP-valtakausi tulee jättämään merkittävät jäljet Suomen tulevaisuuteen.


Toivottavasti. Sitten ehkä jossain vaiheessa päästään eroon sukupolvien takaa periytyvästä poliittisesta epäluuloisuudesta, kaikenkattavasta negatiivisesta suhtautumisesta ja yleisestä tiukkapipoisuudesta.