Toisen Kuolleiden kommenttien seuran päähenkilön ja pääinspiraattorin Timo T.A. Mikkosen sairastuminen syöksi ylläpidon syvään päivityshiljaisuuteen. Nyt kuitenkin mediamaisterin vointi on jokapäiväisten tiedotteiden mukaan parantumassa, eikä hengenlähdön vaaraa enää pitäisi olla. On siis aika avata uusi otsikko. Edellisen alla keskustelu on saavuttanut jo sellaiset mittasuhteet (yli 600 kommenttia), että keskustelijoiden koneet tukkeutuvat.

Vaikka ylläpito onkin viettänyt hiljaiseloa (mitä nyt muutaman kerran itsekin kommentoinut asiasta ja etenkin sen vierestä), on Timon vaimo pitänyt meidät kiitettävän hyvin selvillä miehensä voinnista - niin valtakunnan ykköslehtien sivuilla kuin tv:ssäkin. Ei nyt ihan bigbrothermaiseen tyyliin 24/7, mutta tiedotteita on tullut kiitettävän usein niin, että täällä roikkuvat raakkuvat nettipahvit ovat pysyneet hyvin ajan hermolla lähes reaaliajassa (+-12h).

Ylläpito toivottaa Timolle toipumista. Olet kylläkin mielestäni raivostuttava, enkä enimmäkseen voisi olla enempää eri mieltä kanssasi, mutta silti: jos meillä ei olisi Tindeä, olisin montaa riemukasta hetkeä - ja useaa mahtavaa nettituttavuutta - köyhempi.

Iltalehti 21.10.2011: