Ninan uusin on niin mitäänsanomaton tekele, että siitä ei saa mitään irti. Onneksi meillä on kaksi Mikkosta, jotta viihdeprosentti pysyy kutakuinkin kohdallaan. Ninan pakitellessa Timo T.A. lataa senkin edestä. Erityisen riemukkaita (ja erityisen sekavia!) ovat olleet viimeiset kolme-neljä tekstiä. Kirjoitukset on ilmeisesti laadittu sellaisessa raivotilassa, että johdonmukaisuus ja järki on paennut kauas pois. Tämän verran ymmärsin: Kaikki on ihan huonosti. Kaikki tekevät ihan eri tavalla kuin hän haluaisi. Kaikki ovat ihan eri mieltä kuin hän. Kaikki ovat ihan tyhmiä...

Aina on kuitenkin kiva neuvoa muita. "Jos kyvyt eivät maisteritasolle riittä, valitkaa kunnon käytännön ala." (Ammattiurheilua ja urheilua rahasta, 26.5.2010) Mestarimaisteri ei mahda tajuta, että ne 70-luvulla suoritetut maisterinpaperit ovat nykypäivänä ilman täydennyskoulutuksia suunnilleen samanarvoiset kuin vessapaperi. Käytetty.

Mahtaa oma elämä olla vaikeaa, kun mikään ei ole koskaan hyvin.


Kolumnaattorilla on ollut niin paljon vauhtia, että Seiskan lukijat saavat nauttia samasta pläjäyksestä oikein kahteen kertaan.